Avaliações de Amigo Utrecht

Avaliações recentes

4.0
Ruud Smit
27 fevereiro 2024

Zalige pizzas, super service!

Brahim
22 fevereiro 2024

Zoals altijd warm en lekker.

POO
21 fevereiro 2024

Goede pizza's en snelle levering, prima!

adrie bredewoud
12 fevereiro 2024
Henk
12 fevereiro 2024
W
3 fevereiro 2024
adrie bredewoud
23 janeiro 2024
Wendy
21 janeiro 2024

Lekker eten, prima prijs, snel bezorgd door vriendelijke bezorger.

Anis
11 janeiro 2024

Perfect eten

Patrick
6 janeiro 2024

Echt heel goede pizza's en netjes op tijd bezorgd. Aanrader!

Brahim
13 dezembro 2023
Bianca
3 dezembro 2023

Snelle en goeie levering. Het eten was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Snelle bezorging, en lekker warm.
29 novembro 2023
A.Kastelein
12 novembro 2023

Het eten was heerlijk en goed van temperatuur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Can
10 novembro 2023

Warm lekker en snel dankjewel!

Sandra
22 outubro 2023

Heerlijk pizza’s weer, dankjewel!

adrie bredewoud
16 outubro 2023

Zeer vlotte bezorging en goede kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mustafa
1 outubro 2023

Specifiek gevraagd naar de saus en weer niet geleverd.

C.
27 setembro 2023

Lekker gegeten. Ja.

Sam
25 setembro 2023
Rashid
6 setembro 2023

Heerlijk dank je wel

Pepijn van Elven
29 agosto 2023

Amino bezorgt, waar uber eats het af laat weten. Tot laat in de avond.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ayten
20 agosto 2023

Ik bestel wel vaker, maar meestal zelfde. Dit keer hebben we ook een kinder menu besteld. 2 Kaassoufflé met patat en er zat salade bij. Salade was denk ik nog net 2 lepel en leek bedorven maar kwam omdat het onder de patat lag. Patat was slap en Kaassoufflé zacht. De vegetarische pizza was zoals altijd lekker. De kindermenu was niet te eten eigenlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene
19 junho 2023

Na ruim 12 jaar als klant komt er nu toch echt een einde aan, waar is de kwaliteit gebleven waar amigo om bekend was ..... Vandaag was echter de druppel die de emmer deed over lopen... Een donor schotel lams besteld krijg een kipshoarma geleverd..... Ook nog eens smaakloos..... Voor mij geen amigo meer.

Marit
13 maio 2023

De pizza en Turkse pizza met feta waren erg lekker. We misten de sambal en het bakje met de friet n nuggets zag eruit alsof de friet er te heet was in gedaan, want het bakje was gesmolten.

Göksel
27 abril 2023

Lekkere pizza s en snel klaar

Dennewitje
25 março 2023

Snelle levering. Jammer dat er geen pizza in het assortiment zit wat echt lekker pittig is met bijvoorbeeld Japan Les know pepers of iets dergelijks.

Fam van drie
21 fevereiro 2023

Vriendelijke eigenaar en heerlijke broodjes . Gaan we zeker nog een keer bestellen

Dim
13 fevereiro 2023

Heerlijk rijkelijk belegde pizza 🍕

Mieke
10 fevereiro 2023

Bestelling eerder bezorgd dan aangegeven, maar kreeg dan ook helaas een verkeerde pizza boscalolla zonder champignons en zonder artisjok. Foto mailen kan niet, emailadres is noreply. Dan zo via recensie. Was een drukke avond voor Amigo, want bij openen website rond 18u verscheen pop up niet meer te bezorgen. Eerder gingen bestellingen wel goed.

Lené van Heerden
28 janeiro 2023

It was the best pizza I have eaten since arriving from South Africa a year ago in Utrecht. Top!! Thank you, the Döner pizza is my new favourite

Robert
26 janeiro 2023

Toen we jullie net ontdekten waren jullie altijd goed op tijd. Maar de laatste tijd is het een puinhoop. Verwachte bezorgtijd 20.15 uur, om 20.10 uur een mailtje dat hij onderweg is en dan om 20.45 uur aankomen!! Heel slecht!! En dit is maar 1 voorbeeld. Ik moet regelmatig bellen waar hij blijft.

Saloua
22 janeiro 2023

Perfect!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

adrie bredewoud
9 janeiro 2023

Erg lekker en netjes op tijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linsey
20 dezembro 2022

Heerlijk eten! En bezorging was snel! Dit restaurant is echt een aanrader

Ralph
18 dezembro 2022

pizza bestelt, was weer erg goed, duurde wat lang, maarja het was zondag om 17.30 tijdens de WK Finale bestelt. perfect geregeld Amigo

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

m
18 dezembro 2022
Gabi
16 dezembro 2022

Top!

Gabriella
15 dezembro 2022

Top zoals altijd!

Achie
13 dezembro 2022

Lekkere pizzas

Agnes
6 dezembro 2022

Heerlijke pizza en snel en heel warm bezorgd!

Gabi
5 dezembro 2022

Top zoals altijd

Robert
18 novembro 2022

De pizza s werden 30 minuten te laat bezorgd

Mo
23 outubro 2022

Super lekkere pizzas. De beste in Utrecht

Devi
14 outubro 2022

Lamsshoarma smaakt goed, Friet was goed krokant en warm.

Agnes
9 outubro 2022
Said
24 setembro 2022

Het eten is vers en lekker.

Deborah Vermaak - de Vries
19 setembro 2022

Snelle service en eten is goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Can
8 setembro 2022

Altijd goed eten, vriendelijke en nette bezorgers.

adrie bredewoud
6 setembro 2022

Deze keer vond ik de kwaliteit wat minder het vlees heel fijn gesneden zodat het er wat rommelig uitzag

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ensar
4 setembro 2022

Had pizza besteld was erg lekker, en warm 👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kamal
21 agosto 2022
Jorrit
7 agosto 2022

Bestelling nooit aangekomen. Telefoon werd niet opgenomen en toen we gingen kijken bleek de tent gesloten. Ik verwacht zsm mijn geld terug.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Maanen
6 agosto 2022

Online besteld, bevestiging gekregen, maar toen wij het eten gingen ophalen, was de zaak gewoon gesloten!!!

Klant -M
6 agosto 2022

Oplichters, ik kan bestellen maar de tent is dicht...

Sue
6 agosto 2022

Restaurant is blijkbaar gesloten!!! Ik heb besteld en niks ontvangen. Ben wel m'n geld kwijt, hoop dat jullie dat nog terugstorten!

Dyn
5 agosto 2022

Haal hier regelmatig pizza's af. Nu neemt de website nog orders aan maar is de pizzeria gesloten. Ik ga er van uit dat ik geld terug krijg?

A
1 agosto 2022

Wauw blijkbaar mag je wel bestellen en betalen maar zijn jullie gewoon gesloten neem aan dat mijn geld heel snel gaat worden terug gestort worden

Victor The
2 julho 2022

Vijf pizza's besteld, waren op tijd klaar om af te halen. Het was weer genieten! Goed bezig heren!

Anoniem
26 junho 2022
Ildiko
29 maio 2022
Robert
28 maio 2022

Verbeterpunt voor de bezorger. Rustiger rijden!! De pizzastukken lagen over elkaar heen toen we de doos openden. Of hij heeft wheelies gemaakt, of een paar keer heel hard geremd. Het is overigens niet de eerste keer! Heb al 2 keer contact gehad met Amigo over de bezorging. Zelfde klacht, zelfde jongen.

Arjen
19 maio 2022
Hamid
12 maio 2022

We bestellen regelmatig bij Amigo en zijn nog nooit teleurgesteld. Alles smaakt zo goed! En de service is top, wat een aardige mensen. We krijgen onze bestelling altijd netjes volgens de afspraak bezorgd. Wij blijven zeker vaste klant bij Amigo.

Anoniem
30 abril 2022

Lekker eten en mooi op tijd bezorgd

Herbert
27 abril 2022

Op het verkeerde adres bezorgd en gesmolten kaas op een Italiaanse bol kan echt niet. Ik ben beter gewend van Amigo

Van Maanen
23 abril 2022

Man was vergeten de champignons op de pizza Capriciosa te doen, jammer

Arco Sterk
20 abril 2022

Prima pizza, snel bezorgd en daarvan word je via de mail goed van op de hoogte gehouden.

Arjen
17 abril 2022
Ron Endendijk
15 abril 2022

Zoals gebruikelijk: snel, warm en lekker! Even wennen aan de nieuwe website.

R.H. Van Zuilekom
2 abril 2022

Geen idee wat de bezorger gedaan heeft. Heel hard een paar bochten genomen , of een paar keer heel hard geremd... De pizzastukken lagen over elkaar heen. Overduidelijk dat de pizza's met een flinke klap tegen de binnenkant van de doos waren gekomen. Ze waren niet eens meer rond. Ook was één van bakjes waar knoflook in zit open. Ik denk dat ik daar geen verdere uitleg over hoef te geven.. Dit is de eerste keer dat dit is gebeurd, en hopelijk ook de laatste. We hebben nu ongeveer 5 keer iets besteld.

Akalin
21 março 2022
Ilse
20 março 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Verdult
10 fevereiro 2022

Eten is altijd goed ... Jammer alleen dat ze nooit het gratis frisdrankje wat ze beloven erbij krijgt....

Arjen
6 fevereiro 2022
Zalan
2 fevereiro 2022

Lekkere pizza's, de bodem had ietsje "autentieker' mogen zijn, maar niks mis mee. Ze waren nog lekker heet en netjes op tijd bezorgd

Rachida
2 fevereiro 2022

Compliment aan de bezorger, nette jonge, klantvriendelijk

Diana
31 janeiro 2022

Prima eten, goede prijs. Het enige wat Amigo zou kunnen verbeteren is de afgesproken ophaaltijden aanhouden. Als je haast hebt, ff snel bestelt en het snel wilt ophalen, moet je toch nog 10 minuten wachten tot het klaar is.

Nass
29 janeiro 2022

Zoals altijd: ontzettend lekker! Ik blijf bestellen bij Amigo. Zo vers en de smaken zijn zo puur. Ik merk dat het eten ook echt met zorgvuldigheid wordt bereidt. Het is iedere keer weer een feestje. Van mij zeker 5 sterren. Topperdssss!

Lala
26 janeiro 2022

Eten kwam koud aan, slappe patat en sla was bruin heb alles weggegooid zonde, eerste keer besteld ook meteen de laatste keer

Arjen
26 janeiro 2022

Was weer top!

Boucharafat
25 janeiro 2022

Moest lang wachten. De afgesproken bezorgingsijd klopt niet.

Jiggly
21 janeiro 2022
Monica
20 janeiro 2022

Lekker eten voor weinig geld.

Mito
30 dezembro 2021

Top service, echt een aanrader!

Cal
29 dezembro 2021

Pizza's afgehaald Vaste klant hier want pizza's zijn prima

Yasmina
28 dezembro 2021

Zoals altijd top

Shevss
26 dezembro 2021
Hannah
22 dezembro 2021
Wendy
17 dezembro 2021

Lekker eten, snel bezorgd door vriendelijke jongen en redelijke prijs

Max Verstappen
12 dezembro 2021
Marlies
5 dezembro 2021

Wederom heerlijke pizza’s en zeer vriendelijke service!!! Ze hadden geen fles cola light en kregen in plaats er van blikjes mee.

Zaaijer
30 novembro 2021

Eten was heerlijk :)

T
29 novembro 2021

Pizza's zijn altijd goed hier , aanrader

Frank
20 novembro 2021

Prima eten voor een normale prijs, snelle levering!

Ron
8 novembro 2021

Top pizza's

Jiggly
31 outubro 2021

Shaslick vd haas besteld maar half-half shaslick en shoarma gekregen. Gebeld en de shoarma was extra omdat er iets mis was gegaan, maar fijn was dat niet want we hadden geen zin in shoarma. Dan hadden we wel shoarma besteld.

Imane
11 outubro 2021

Lekkere en verse pizza’s vol van smaak. Ook snel bezorgd dus top

Tip
3 outubro 2021

Zoals altijd zijn de pizza's hier helemaal top !

Jiggly
29 setembro 2021